Dutch Solar Group is in 2012 opgericht door Jaap Speet en Stan van den Heuvel. Door de brede kennis en groot netwerk is het bedrijf door de jaren heen ontwikkeld tot een distributeur van allerhande solar powered producten.

Voor niets komt de zon op
Innovatie, duurzaamheid en toegankelijkheid zijn de thema’s die Dutch Solar Group verbindt. Vertaal dit naar de outdoor, watersport, doe het zelf en online en je bevindt je in de wereld van DSG. Wij zijn dagelijks op zoek naar de allerbeste, nieuwste, lichtste en meest innovatieve producten op zonne-energie. Van geïntegreerde minizonnepanelen in backpacks, tot high-tech lichtgewicht zaklampen en zonnepanelen voor op het dek van een jacht. Dutch Solar Group levert een mix van internationale merken en breidt haar portfolio net zo snel uit als de innovaties elkaar opvolgen. Een groot retailnetwerk door heel Nederland behoort tot onze klantenkring. Als distributeur en expert op het gebied van zonne-energie leveren wij volgens de meest groene voorwaarden en beperken wij onze impact op het milieu zo veel mogelijk.

Bewust ondernemen is niet alleen een must voor het voortbestaan van onze aarde, maar ook van ons bedrijf.

Frisse blik
Innovatieve producten leveren betekent vandaag niet weten wat je volgend jaar aan je portfolio toevoegt. Niet weten waar de wind je brengt zorgt ervoor dat je met een frisse blik de toekomst in blijft kijken. En dat doen wij graag samen met onze retailpartners, want zij die dagelijks onze eindgebruiker spreken, hebben de grootste kennis van klant en markt.

Heb je een suggestie voor onze inkoper? Klik dan hier.

Vacatures

Bekijk de vacatures van Dutch Solar Group hier.